Wat bieden wij jou

Je wilt gaan verbouwen, aanbouwen of renoveren. Dat is natuurlijk een grote klus. Wil je nergens omkijken naar hebben? Wil je de beste kwaliteit? Wil je een zorgeloze oplevering? Kies dan voor Aannemersbedrijf Buiting.

Wij zijn gespecialiseerd in

Wij zijn al meer dan 100 jaar werkzaam in de bouwsector. Gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouw/renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Renovatie

Wij realiseren bouwkundige wijzigingen in uw bestaande woning. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling.

Nieuwbouw

Wij denken graag mee met uw nieuwbouw plannen.

Verbouw

Wij renoveren uw woning waardoor het weer bruikbaar wordt naar de dan geldende meetstaven en normen.

Niet zo maar een aannemer!

Aannemersbedrijf Buiting werkt met korte lijnen, persoonlijke aandacht, brede vakkundigheid en is flexibel inzetbaar. Onze werkwijze is nauwkeurig en transparant. Ons motto is niet voor niets Afspraak = Afspraak. Vooraf hoort u van ons wat de kosten zijn, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. U werkt werkt bij ons samen met een vast contactpersoon gedurende het project. Ook wordt alles schoon en netjes door ons team achtergelaten. Onze manier van werken heeft ons door de jaren heen al vele tevreden en terugkerende klanten bezorgd

Projecten waar we trots op zijn

We werken voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers en realiseren voornamelijk renovatie projecten. Dat maakt ons trots, maar vooral dankbaar: dankbaar voor het vertrouwen dat onze opdrachtgevers in ons hebben.