Verbouw

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Wij helpen bij uw verbouwing!

In de afgelopen jaren hebben wij een goede naam opgebouwd als het gaat om verbouw en renovatie. Wij komen vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en te bespreken. Samen met u kunnen wij dan de mogelijkheden doornemen. Vervolgens ontvangt u van ons een offerte op maat voor uw gewenste werkzaamheden. Door middel van onze jarenlange ervaring en vakmanschap zijn wij in staat om elke wens van de klant te realiseren.

Wij zijn gespecialiseerd in verbouw

U wilt liever niet verhuizen, maar uw huidige woning of bedrijfspand voldoet niet meer aan uw persoonlijke of zakelijke wensen. Dan is verbouwen vaak een goede oplossing. Aannemersbedrijf buiting beschikt over een grote en ruime ervaring met alle soorten verbouwingen die u maar kunt bedenken. Dankzij deze ervaring is uw verbouwing bij ons in vertrouwde handen en maken wij daarbij altijd zo gunstig mogelijk gebruik van de bestaande constructie. Vervolgens proberen we er visueel altijd één geheel van te maken zodat het goed bij elkaar aansluit, alsof het altijd al zo was bedoeld.
Wij verrichten alle werkzaamheden waarmee uw woning, winkel of bedrijfspand kan worden aangepast aan nieuwe eisen en nieuwe omstandigheden. Uw plannen en ideeën worden eerst uitgebreid met U besproken en deze worden volledig in de prijsopgave verwerkt, daarbij rekening houdend met uw budget.Zo weet u van te voren precies waar u aan toe bent.

Al meer dan 100 jaar ervaring sinds 1904

Het bedrijf is in 1904 opgericht door B. Buiting. Onze kennis en ervaring wordt al 5 generaties doorgegeven. Geen project is bij ons te gek.

Ook gespecialiseerd in

Wij zijn al meer dan 100 jaar werkzaam in de bouwsector. Gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouw/renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Nieuwbouw

Wij denken graag mee met uw nieuwbouw plannen.

Renovatie

Wij realiseren bouwkundige wijzigingen in uw bestaande woning. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling.