Renovatie

Renovatie door een ervaren aannemer!

Droom je al een tijdje van een kookeiland, een aanbouw met taatsdeuren of een luxe badkamer? Met renovatie zorg je ervoor dat jij je droomwoning krijgt. Wie zelf twee linkerhanden heeft of opziet tegen al het regelwerk, kan het beste een aannemer inschakelen om de renovatie uit te voeren. Aannemersbedrijf buiting zit als renovatie aannemer in de Achterhoek en omgeving en heeft al meer dan 100 jaar ervaring in het vak. Door ons oog voor detail en jarenlange ervaring kun je er zeker van zijn dat uw renovatie op rolletjes verloopt.

Grondige opknapbeurt voor meer wooncomfort?

Bij een renovatie gaat het om het vernieuwen en dus verbeteren van je woning. Een huis renoveren kan op verschillende manieren; van een grondige opknapbeurt van de gedateerde badkamer, tot en complete verbouwing. Woningrenovatie is een goede optie als het pand wel een opknapbeurt kan gebruiken of indien een ruimte niet aan je wensen voldoet. Door je huis te renoveren, creƫer je meer woonplezier en comfort.
Zo kan een moderne keuken met de allernieuwste inbouwapparatuur ervoor zorgen dat je het liefst de hele dag nieuwe recepten uitprobeert. Ein-de-lijk een ligbad (of ruime douche) doet ook wonderen voor je wooncomfort. Bovendien levert renovatie niet alleen een fijner huis op, maar kan dit ook leiden tot een waardevermeerdering van je woning. Bijvoorbeeld door de extra vierkante meters van een aanbouw of door een opgeknapte gevel.

Al meer dan 100 jaar ervaring sinds 1904

Het bedrijf is in 1904 opgericht door B. Buiting. Onze kennis en ervaring wordt al 5 generaties doorgegeven. Geen project is bij ons te gek.

Ook gespecialiseerd in

Wij zijn al meer dan 100 jaar werkzaam in de bouwsector. Gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouw/renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Nieuwbouw

Wij denken graag mee met uw nieuwbouw plannen.

Verbouw

Wij renoveren uw woning waardoor het weer bruikbaar wordt naar de dan geldende meetstaven en normen.