Over ons

Wij zijn een bedrijf die hoofdzakelijk gespecialiseerd zijn in het verbouwen en renoveren van woningen. Tevens verzorgen we timmer-tegel- en metselwerk

Wie zijn wij?

Aannemersbedrijf Buiting bestaat sinds 1904 en inmiddels is de 5e generatie en is inmiddels uitgegroeid tot een regionaal bekend aannemersbedrijf, waar we op dit moment werken met een toegewijd team van 3 mensen. Ieder van hen is een expert in zijn vakgebied; van de calculator tot de metselaar en van de administratieve medewerker tot de timmerman. Door de goede samenwerking tussen alle disciplines zorgen we voor een optimale oplevering van de verbouwing of de nieuwbouw.

Wat maakt ons onderscheidend?

Dankzij onze jarenlange aannemer ervaring ben je bij Aannemersbedrijf Buiting verzekerd van kwaliteit. Onze gecertificeerde, betrouwbare professionals weten waar ze mee bezig zijn. We hebben echt passie voor het vak! We kiezen dan ook voor een zeer persoonlijke aanpak.
Daarbij zijn we betrokken van het eerste idee tot de laatste schroef. En het mooiste? Je hebt nergens omkijken naar. Als aannemer regelen wij namelijk alles!

Al meer dan 100 jaar ervaring sinds 1904

Het bedrijf is in 1904 opgericht door B. Buiting. Onze kennis en ervaring wordt al 5 generaties doorgegeven. Geen project is bij ons te gek.

Wij zijn gespecialiseerd in

Wij zijn al meer dan 100 jaar werkzaam in de bouwsector. Gespecialiseerd in het uitvoeren van verbouw/renovatie, restauratie en nieuwbouw.

Renovatie

Wij realiseren bouwkundige wijzigingen in uw bestaande woning. Dit kan een uitbreiding zijn, maar ook een gewijzigde indeling.

Nieuwbouw

Wij denken graag mee met uw nieuwbouw plannen.

Verbouw

Wij renoveren uw woning waardoor het weer bruikbaar wordt naar de dan geldende meetstaven en normen.