Daken

Is uw woning nodig aan dakrenovatie toe? Of wilt u het dak beter laten isoleren? Ook hiervoor zit u goed bij Aannemersbedrijf Buiting.

Dakrenovatie !

Is uw dak aan een renovatie toe of wilt u uw dakbedekking laten vervangen. Voor alle werkzaamheden rondom dakrenovatie ben je bij Aannemersbedrijf Buiting aan het goede adres. Alle herstelwerkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd. Ook het dak laten isoleren of een geheel nieuw dak laten plaatsen is geen enkel probleem.

Heeft uw dak schade opgelopen??

Schade aan uw dak moet zo snel mogelijk gerepareerd worden. Zelfs de kleinste beschadigingen kunnen enorme gevolgen hebben voor uw dak en woning. Een kapot dak zorgt niet alleen voor (mogelijke) lekkage, maar ook voor een lagere isolatiewaarde van uw woning. Lekkage is een van de grootste ergernissen voor woningbezitters.
Als het niet snel gerepareerd wordt kun je mogelijk last krijgen van houtrot, schimmels en muren/plafons die opnieuw behangen en geverfd moeten worden.Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Aannemersbedrijf Buiting. Weet u al wat het probleem is? Vraag dan direct een offerte aan. Bel of mail ons snel en voorkom nog meer schade aan uw woning!

Al meer dan 100 jaar ervaring sinds 1904

Het bedrijf is in 1904 opgericht door B. Buiting. Onze kennis en ervaring wordt al 5 generaties doorgegeven. Geen project is bij ons te gek.